Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران، مهدی ایزدی با اشاره به در پیش بودن پاندهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران اظهار کرد: نگاه ما به این نمایشگاه علاوه بر همه کارکردهای نمایشگاهی‌ و ایجاد روابط بین فعالان حوزه‌های گردشگری، با توجه به انتخاب ساری و مازندران به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۲ متفاوت از سال‌های گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که نمایشگاه گردشگری تهران فرصت جریان‌سازی و آغازی برای رویداد ساری ۲۰۲۲ است، افزود: مازندران با تمام توان خود و ترکیبی کاملا متفاوت در ساختار و محتوا در این نمایشگاه حضور خواهد داشت. رویکرد و محور اصلی ما نیز در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ است و برگزاری هر برنامه از سوی مازندران در این نمایشگاه مرتبط با جریان‌سازی این رویداد خواهد بود.

این مسئول با اشاره به اهمیت رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو برای استان خاطرنشان کرد: معرفی شهرها و روستاهای ثبت ملی صنایع‌دستی، معرفی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همچنین معرفی میراث‌معنوی و آیین‌های مازندران بخشی از غرفه متفاوت مازندران در نمایشگاه تهران است.

ایزدی گفت: با توجه به توان بالای هنرمندان موسیقی و همچنین اهمیت معرفی ساز دوتار مازندرانی که در کنار دیگر سازهای دوتار ایران در فهرست میراث‌جهانی به ثبت رسیده است، چهار گروه حرفه‌ای موسیقی مازندرانی بر اساس برنامه از پیش تعیین شده به اجرای نغمات و منظومه‌های مازندرانی خواهند پرداخت.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران اظهار کرد: نمایش آثار شاخص و دارای مهر اصالت هنرمندان صنایع‌دستی استان در غرفه مازندران نیز از دیگر برنامه‌های مد نظر برای غرفه مازندران است. اما در کنار این بخش‌های روتین که در دوره‌های گذشته نیز مورد توجه قرار داشت، امسال تالار گفتمان رویداد ساری ۲۰۲۲ و بخش معرفی موزه‌های استان و حضور مجازی آن‌ها نیز در غرفه مازندران برپا می‌شود.

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته از ۹ تا ۱۲ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود که غرفه مازندران در سالن ۳۸B میزبان برپا خواهد شد.

برچسب‌ها گردشگری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران موسسه فرهنگی اکو ساری مازندران ساری2022 وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران سازمان اکو پروندهٔ خبری رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲، دروازه توسعه گردشگری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران موسسه فرهنگی اکو گردشگری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران موسسه فرهنگی اکو ساری مازندران ساری2022 وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران سازمان اکو نمایشگاه بین المللی گردشگری گردشگری و صنایع دستی غرفه مازندران گردشگری تهران میراث فرهنگی ساری ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در سال جاری روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدمحمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار کرد: امسال روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

وی افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیاز بوده، که هم اکنون در حال انجام است.

نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج نیز با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، اظهار کرد: مرمت و بازسازی، لکه‌گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.

به گزارش ایمنا، احیای فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلوهای بین‌المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی آداب و رسوم و غذاهای محلی از اقداماتی است که با همکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است؛ روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله آثار تاریخی ارزشمندی دارد.

مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی و جاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.

روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیار زیبا و آثار و بناهای تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد خبر 750948

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود